Meer informatie over

Website op maat

Inleiding


Tegenwoordig is een website voor je project of bedrijf onmisbaar.
Als je op zoek bent naar een partner die jouw wensen en budget in acht neemt,
dan bent u bij Pascal Services aan het juiste adres!
Wij bekijken samen alle mogelijkheden om je website te ontwikkelen.

Mogelijkheden


Een website voor een portfolio, een project of bedrijf
Een CMS (Content Management Systeem) voor je website
Een administratie dashboard voor je klanten of administratie
Staat het er niet tussen? Neem contact op! Ik ben benieuwd.

Uurtarief


Pascal heeft een vast uurtarief van 15,- euro per uur, dit is gebasseerd op leeftijd en daarboven op de geschatte waarde van de kennis die Pascal bezit. *
Pascal rekent alleen de minuten waarbij hij productief bezig is met het project. Indien er wat moet uitgezocht worden of er iets tussen is gevallen dan zal dat niet in de prijs zitten,
dit zal later op de factuur te zien zijn dat er precies op tijden wordt gelet.

Bekijk hier voorbeelden met hoeveel uur ongeveer de volgende diensten in beslag kunnen nemen.

Zodra het ontwerp is voltooid en de klant heeft ingestemd met hoe de website ongeveer zal eruitzien, zal Pascal beginnen met het bouwen ervan. Voor een eenvoudige website met slechts drie pagina's en het gebruik van een framework, zal Pascal zijn best doen om de website binnen maximaal vier uur af te ronden. Het zou enorm helpen om alvast wat inspiratie op te doen en deze te delen, zodat Pascal rekening kan houden met wat je mooi vindt en daarop kan inspelen.

Heb je een nieuwe website voor je bedrijf nodig? Geweldig! Pascal zal je graag helpen om je bedrijf zo goed mogelijk online te presenteren, want tegenwoordig is dat onmisbaar. Voor dergelijke websites is het nodig om meer tijd te besteden aan het maken van een website die volledig aan de wensen en branding van je bedrijf voldoet. Het is moeilijk om te bepalen hoeveel tijd dit zal kosten, maar we gaan er vanuit dat het ongeveer tien uur zal duren. Dit zal tijdens het voorafgaande gesprek besproken worden, waarbij Pascal een betere schatting kunt geven van hoeveel tijd het zal kosten.

Het is uiteraard zeer belangrijk om inzicht te behouden in je producten, personeel of andere administratieve zaken. Pascal biedt daarvoor een op maat gemaakt dashboard met talloze mogelijkheden, zoals CRUD (Create, Read, Edit & Delete) tabel systemen. Als je al een bestaande website hebt en bepaalde data naar je op maat gemaakte dashboard wilt integreren, zijn er waarschijnlijk ook mogelijkheden hiervoor. Neem contact op voor de mogelijkheden. Omdat dit een zeer geavanceerde dienst is, is het pas mogelijk om een inschatting te maken van het aantal uren dat het zal kosten na bespreking van de functies die nodig zijn.

* Omdat Pascal nog in opleiding is, kan het zijn dat het uurtarief kan veranderen. Dit zal altijd vooraf met de klant gecommuniceerd worden.

Trustpilot